دانلود فایل ( پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی)


دانلود فایل ( پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی)

سلام.به سایت فروش فایلهای باکیفیت خوش آمدید
با سلام حضور پژوهندگان گرامی.شما به صفحه اختصاصی پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی وارد شده اید
برای مشاهده توضیحات کامل روی دکمه ادامه مطلب کلیک کنید
کاربران گرامی توجه فرمایید که خرید از فروشگاه فایل مارکت بصورت آنلاین و دانلود بصورت آنی خواهد بود.یک نسخه از فایل نیز به شما ایمیل خواهد شد

پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی

پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مشخصات فایل
تعداد صفحات25
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی صنایع
توضیحات کامل

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست مطالب:

تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن
روغن
انواع روغن سرخ کردنی
انواع سرخ کن ها
نقطه دود
نکاتی که باید در سرخ کردن غذا به خاطر داشت
ویژگی روغن سرخ کردنی 
اسیدهای ترانس 
ترانس وهیدروژناسیون
تغییرات شیمیائی وفیزیکوشیمیائی روغن سویا در


ادامه مطلب





http://talarempratoor.ir/?p=429